06 april 2011

Badeferie??

Nu er der sikkert mange der allerede har planlagt årets sommerferie. Vi havde en dejlig ferie sidste sommer, her gik turen til Egypten. Det var en rigtig luksus ferie, så i år står den på ferie i skønne Danmark. 

Jeg har lige bestilt en uges AquaCamp til Andrea (9 snart 10 år). Det lyder som en rigtig god uge, 5 hele dage med svømning, leg både ude og inde i hallen med andre børn fra området, goodiebag og meget mere. Hun har talt om det og spurgt pænt, og uden at plage, da hun ved jeg hader det og lukker totalt af. Hun er blevet rigtig god til at argumentere og har virkelig lært hvordan hun får mor overtalt til de mest utrolige ting. 
En uge koster 800 kr, så det var ikke en beslutning jeg sådan lige kunne tage selv, så manden blev taget med på råd. Vi var dog enige om, at da vi ikke skal på ferie, og Andrea VIRKELIG er en vandhund, og rigtig god til at svømme, så skal hun da være med til AquaCamp2011.


Andrea i hendes allerførste badebassin ca. 1 år gammel.
Damp i tyskland, et feriecenter med badeland.
Vi tilbragte stort set hele ferien i badelandet. Her i boblebad.
Her er Andrea, 5 år på vej op i den største, mest frygtindgydende vandrutsjebane i hele Damp vandland. Helt frygtløs. Hun er den lillebitte pige i svømmevingerne, som knapt kan nå op til gelænderet...suk...
Andrea på dykkerferie i Egypten 8 år gammel.
   
Andrea i halsbrækkende stunt 9 år gammel. Hvor skal det ikke ende? 
Som I kan se, så er Andrea den oplagte kandidat til AquaCamp. 
Er dit barn også en vandhund?

3 kommentarer:

 1. Selvfølgelig skal hun da til Aqua Camp! Vi skal til Løkken i et sommerhus helt ned til vandet, så JO, vi skal skam på badeferie:-) Ida er også vild med vand, så hun glæder sig!-og Oskar er bare generelt vild med alting...

  SvarSlet
 2. Hej,

  Jeg er helt enig i at Damp er et superfedt vandland for børn. Vi var der sidste med FDM travel http://www.fdm-travel.dk/tyskland/schleswig-holstein/damp/ostseebad-damp-miniferie.html og havde en super uge!

  God sommerferie 2011!

  Kh
  Emma

  SvarSlet
 3. Hej,

  Jeg er helt enig i at Damp er et superfedt vandland for børn. Vi var der sidste med FDM travel Damp badeland og havde en super uge!

  God sommerferie 2011!

  Kh
  Emma

  SvarSlet