03 juni 2012

Københavnertur

Tilføj billedtekst
I går søndag, tog jeg en tur fra Århus til Kbh. med min bedste veninde Anne-Sophie med bloggen: Fies Fjollerier.
Det blev den bedste tur. Vi havde planlagt hjemmefra, hvilke butikker vi ville besøge, og vi nåede dem alle (og lidt til). SUCCES.
Turen har været planlagt lidt tid, men vi var så heldige, at det var præcis den dag der blev afholdt loppemarked i Willemoesgade.
Jeg fik gjort et par gode køb. Udover det fine sølvarmbånd, som er pyntet med mit stjernetegn FISKEN, købte jeg en hvid sommertunika fra Inwear med læg foran, og en endnu finere kjole fra Rikke Mai, som jeg har luret på et stykke tid. De små indisk inspirede vedhæng var en lille ting til blot 10 kr, som jeg tænker skal skilles ad og bruges hver for sig.
Jeg havde lovet børnen at tage en lille ting med hjem fra Storbyen, så Bastian fik en fin guirlande med palmer  til hans fødselsdag (egypten tema). I Zara fandt jeg desuden en fin T-shirt med print, som han ønsker sig flere af, og et par knickers med paspolerede lommer bagpå.
Andrea fik en burger menu, i form af fine viskelædere. Forkosten bestod også af burger, nemli´på "Halifax" som varmt kan anbefales.
Det var en dejlig tur, som jeg nød meget. Jeg var SÅ træt da jeg kom hjem, og mæt af alle de indtryk.
Jeg er super inspireret af alle de fine ting jeg har set.
Skøn tur med en skøn veninde.

3 kommentarer:

 1. Jeg er HELT enig! det var en skønno tur:-) Blev Bastian glad for t-shirten? Jeg glæder mig til at se dig i sommersagerne den 17.juni hvor vi skal hygge med vores dejlige familier:-)

  SvarSlet
 2. Bastian elsker T-shirten, og Andrea blev glad for hendes burger menu :) Hun elsker bare sådan noget dims.
  Jeg tør godt garantere at jeg er i sommer dress når vi ses d. 17.
  Jeg glæder mig allerede.
  Tak for en dejlig dag.
  Kram

  SvarSlet
 3. Hvor lyder det som en skøn tur:-)

  SvarSlet