29 juni 2012

Sommer indkøb

Så har jeg endelig fået købt mig et par sandaler. De er fra det dejlige danske mærke Duckfeet, eller Wiema som firmaet hedder.
Nu mangler vi bare noget sol - sol, sol kom igen.....

5 kommentarer:

 1. Det er nogen fantastiske sandaler, signalerer rolig sommer hygge på den fede hippie facon.

  SvarSlet
 2. De er super fede - det er de såkaldte jesussandaler - jeg har dem næsten magen til og lavet af en nu lukket fabrik der hed Gokke. Nogen har kommenteret at de mener de er for feminine til mænd - men det vil jeg blæse på - man kan have dem på hele dagen og de bliver ikke sure.
  Jeg har også et par andefødder jeg går med om vinteren (støvler model sjælland) - duckfeet er generelt mega stive i læderet og skal gås til - indtil det er sket kommer det til at gøre ondt - men et par tilgåede andefødder/duckfeet er bare toppen - pedagogstil eller ej...

  SvarSlet
 3. Tak for det, jeg er helt enig. Har snart alle modeller duckfeet. De er bare så dejlige at gå i. Jeg synes de er lige så fede til mænd som til kvinder. De har et helt andet udtryk på en mand. Elsker dem.....

  SvarSlet
 4. De sandaler er bare så fede, har et par næsten mage til og går stort set ikke i andet hele sommeren, dejligt med bare tæer i sandaler når lejligheden byder sig til, jeg har to par Duckfeet, model Fåborg i sort og model Odense i cognac farvet, de er bare så fede og jeg elsker dem, et par opsmøg på bukserne og de har et dejligt råt look.
  God Torsdag.

  SvarSlet
 5. De er fede. :) Jeg overvejder at købe dem, hvilken farve er dine. Og passede du samme størrelse af dem som du plejer i sko?

  SvarSlet