12 februar 2013

Kahler - kunst til alle

Hvis du tror Kahler bare er keramik, så tager du fejl!

Jeg var en af de heldige bloggere der var inviteret til et besøg hos Kahler i Aarhus i lørdags.

Skønne smagsprøver, som vi kunne tage med hjem og smage på.
Anledningen var, at Kahler, udover madsalonen og deres flotte flagshipstore nu også har åbnet Kahlers coffee station.
Her blev vi introduceret til en anderledes måde at brygge kaffe på, syphon kaffe. Det er en virkelig spændende måde at lave kaffe på, som giver en utrolig velsmagende og klar, ren kaffesmag- en oplevelse du bare ikke må snyde dig selv for. Man kan følge med i brygningen, og de søde baristaer i Kahlers coffee station fortæller gerne hvordan undervejs, så man kan følge med hele vejen fra bønne til en dampende, varm kop lækker kaffe.

Her fortæller baristaen hvad der sker, mens han brygger den fantastiske kaffe.


Cafeen er virkelig hyggeligt indrettet, og overalt er man omgivet at Kahlers flotte design. Til kaffen serveres lækre kager, og hvis man er mere end kagesulten, tilbyder coffee station også forskellig grød, helt i tidens ånd.
Hvis du, som jeg, har travlt så tag en kop med på vejen. Og som travl husmor, har du nu mulighed for at bage en hjemmebagt kage, med god samvittighed, for kageblandingerne som coffee station tilbyder er nemlig helt naturlige, og indeholder kun gode ting.

Jeg kan varmt anbefale disse, de smager himmelsk.
Nem at bage hvis du har små børn med i køkkenet, og så smukt indpakket at de nemt kan gives bort som værtindegave.
Der er et lækkert udvalg af kager og chokolader til kaffen. Det er absolut ikke sidste gang jeg besøger Kahlers coffee station. 
Mmmm.... Macarons i smukke pasteller.
Bloggere indsnuser atmosfæren.

Der er virkelig tænkt over emballagen.

Efter besøget på Coffee station, gik vi lige over Bruuns gade til Kahlers Flagshipstore. Har hørte vi lidt om historien bag Kahler, og om den meget smukt indrettede forretning.
I forretningen er ansat en, efter min mening, utrolig god historiefortæller, så tøv endelig ikke med at spørge ind til Kahler som designvirksomhed, eller enkelte produkter, når du besøger butikken.

Meget spændende historie bag Kahler fortælles.
Her holdes et katalog med de smukke No. husnumre på.

Dagen sluttede af med lidt shopping, hvor jeg bla. fik indkøbt en keramik paryk????

   
Bastian, kreativ med keramik.


Selvfølgelig fik vi også præsenteret de nyeste design fra Kahler, desværre kommer de først i butikken fra april, men at gå og glæde mig, og udvælge præcis hvad jeg skal købe, er da mindst det halve af købsoplevelsen.
Jeg er meget positivt overrasket over de nye designs. De skiller sig ud fra tidligere items, men falder alligevel fint ind i Kahlers univers.
Jeg synes virkelig det er lykkedes Kahler at udfylde deres intensioner, helt tilbage fra 1839, om at alle skal have mulighed for at eje det smukke keramik.
  
Det helt friske design, med rå ydre og glaseret indre. Passer så fint ind i Kahler universet.

Knager med opbevaring.
Her et par stykker Kahler historie, alligevel kan de fint sættes sammen med de nyere designs fra Kahler.

Denne Kahler vil passe perfekt sammen med mine Kahler ting.
Det var utroligt spændende at høre om Kahler, og jeg kan forstå, at de også tilbyder oplevelsesaftner, så hvis man er en virksomhed der vil sammen ud og spise dejlig mad i smukke omgivelser så kontakt Kahler. Synes det lyder som en god ide, vil da lige foreslå chefen det :) Fortjener det helt sikkert.
Du kan besøge Kahlers univers HER!

Som afslutning på dagen gik vi hjem, mættede af indtryk og med en goodiebag med det fine lyshus og en mano kop i specialfarve.

Den smukke Mano kop og lyshuset Urbania.

1 kommentar:

  1. Skønt indlæg og Tak for en dejlig dag Gitte - det var et fint arrangement i var med til!

    SvarSlet